Kenmerken

In het vernieuwde ziekenhuis is een prettige en veilige omgeving gecreëerd. Een omgeving met veel licht, open maar met aandacht voor privacy, en ingericht volgens het Planetree-concept. Het betrof een grootscheepse renovatie. De centrale hal is ruim opgezet, met veel daglicht en warme kleuren. Daarnaast zijn de poliklinieken gerenoveerd. Wachtruimtes hebben plaatsgemaakt voor spreek- en onderzoeksruimtes waar de arts op bezoek komt bij de patiënt in plaats van andersom. Daarnaast is er een nieuw OK-complex gebouwd, een nieuwe centrale sterilisatie afdeling (CSA), zijn er dagverplegingsplaatsen toegevoegd en zijn de Huisartsenpost en Spoedeisende hulp verbouwd.
 

Opdracht:

Algehele directievoering, begeleiding en advies alsmede toezichthouding op de volledige vernieuwbouw tijdens de uitvoering.

Opdrachtgever:

Rivas Zorggroep

Grootte: 

25.000 m2

Architect: 

EGM Architecten

Jaar:

2011 - 2014

Foto's:

EGM Architecten

Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis
Beatrixziekenhuis

BEATRIXZIEKENHUIS

© COPYRIGHT 2017 Abstract Management B.V. | Site door TrendingTopic