Abstract Management begeleidt in keuzen van bouwgerelateerde vaste medische inrichtingen van ziekenhuizen. Wij ondersteunen bij de aanschaf en implementatie van zowel technische installaties als medische apparatuur.

 

Strenge richtlijnen

Medische ruimten moeten voldoen aan strenge richtlijnen. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van medische inrichtingen. Met onze kennis van hoogwaardige technologieën en de geldende zorgprotocollen zorgen we samen met u voor een medische inrichting welke voldoet aan alle eisen.

 

Gebruikersoverleggen

Uiteraard is het belangrijk dat de inrichting is afgestemd op de behoeftes van de zorgprofessionals en de patiënten. Om deze behoeftes in kaart te brengen organiseren wij overleggen met de gebruikers.

 

Voordeel

We volgen de markt van de medische technologie op de voet, en zijn altijd op de hoogte van de marktconforme prijzen. We zijn kosten-technisch scherp. Dat wil zeggen dat we graag financiële voordelen voor u behalen.  

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of weten wat Abstract Management voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer (078) 63 30 775 of onderstaand formulier.

© COPYRIGHT 2017 Abstract Management B.V. | Site door TrendingTopic