Het bouwproces is een complex proces met veel betrokken partijen. Om een project soepel te laten verlopen en tot een goed eindresultaat te komen, kan Abstract Management optreden als projectmanager. De projectmanager is verantwoordelijk voor het algemene verloop van het bouwproces. 


Programma van Eisen
Wij vertalen uw wensen in een Programma van Eisen. Wat zijn precies de uitgangspunten? Waar moet het gebouw aan voldoen? Hierin kunnen we ook de duurzaamheidseisen meenemen. 


Bewaken budget en kwaliteit 
Tijdens het bouwproces ziet de projectmanager er op toe dat het Programma van Eisen wordt nageleefd. Net als de kwaliteit. Waar nodig kunnen we tijdig bijsturen. Daarnaast bewaken we het budget en de tijd.  


Aanspreekpunt
De projectmanager coördineert de communicatie tussen de betrokken partijen en fungeert als aanspreekpunt. Door onze jarenlange ervaring zijn alle partijen verzekerd van een gesprekspartner met kennis van zaken. Wij informeren u regelmatig middels overzichtelijke en bondige rapportages en zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer informatie 
Wilt u meer informatie? Of weten wat Abstract Management voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (078)
63 30 775 of onderstaand formulier. Onze experts vertellen u graag meer. 
 

 


 

© COPYRIGHT 2017 Abstract Management B.V. | Site door TrendingTopic