Abstract Management en Advies is een bouwbegeleidings- en adviesbureau dat zich voornamelijk richt op ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen. 


Ziekenhuizen 
Ziekenhuisprojecten zijn vaak complex. Je hebt immers te maken met voortgang van de zorg tijdens verbouwingen, specifieke voorzieningen en diverse stakeholders. Daarnaast moet er worden voldoen aan strenge richtlijnen en protocollen. 


Abstract Management heeft haar sporen in ziekenhuisbouw ruimschoots verdiend. Onze ervaring loopt uiteen van het managen van ver- en nieuwbouw van operatiekamers, CSA’s, cleanrooms en apotheken, tot complete ziekenhuizen. 


Zorginstellingen 
De zorg is een dynamische markt. Abstract Management speelt daarop in door gebruikerswensen te combineren met haar kennis van zorgprotocollen. Ons doel is om een functioneel gebouw te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. 
Gerealiseerde projecten zijn bijvoorbeeld verpleeghuizen, zorghotels en woonzorgcentra. 


Scholen 
Onderwijsinstellingen vragen om duurzame en inspirerende leeromgevingen. Onze jarenlange ervaring in deze markt maakt ons tot een betrouwbare partner. 

Van Hogescholen tot een gehele campus. We werken graag mee aan de ideale leeromgeving.

 

Meer informatie

Wilt u weten wat Abstract Management voor u kan betekenen?  Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (078) 63 30 775 of onderstaand formulier. Onze experts vertellen u graag meer. 

© COPYRIGHT 2017 Abstract Management B.V. | Site door TrendingTopic